Jaarwoord 2017

Jaarwoord 2017

Jaarwoord 2017

Een jaarwoord. Niet als voornemen, maar om ieder jaar een intentie neer te zetten! Het woord als olifantenpaadje. Het woord als richting in een wereld vol verwondering met alles dat zich aandient. Het woord als invoegstrook.

Na dOEN, SSTilte (ook op sociale media) en GISTen, dit jaar in 2017 het woord: FOCUS!

Het voelt als hét moment. Het moment om alle lijntjes die ooit ingezet zijn te gaan verbinden. Lijntjes van en voor de toekomst. Beginnetjes werden gemaakt, vaak voor morgen. Dat is wat het was.

Ik sta op de brug tussen toen en straks. Alles wat ik ooit deed wordt pas echt zinvol, voor mij althans, wanneer ik focus. Dat is wat ik een jaar eerder zo zuiver heb mogen ervaren. Op weg naar en fietsend die ene berg op.

Dit jaar een nieuw jaar vol met oefenen. Oefenen met focus. Focussen op wat mij te doen staat. Wat mij blij maakt. Vandaag. Nu! Voelen en weten wat er gedaan dient te worden. En dit uitspreken geeft mij vertrouwen. Het geeft me tijd, ruimte en innerlijke rust om ‘het juiste’ te kiezen. Het kiezen van dat, wat echt goed is voor mij. Een reis naar hetgeen mij gelukkig maakt. Een stroom die mij in flow brengt. Een route waarbij ik creëer hoe ik de wereld graag zie.

Concreet? Het vertellen en delen van verhalen, deze ondersteunen met beelden, educeren en tussendoor: fietsen. Een nieuw jaar voor mij en alles ligt open. En met alle nieuwe intenties die ik heb weggezet ‘weet’ ik dat het een geweldig jaar gaat worden. Dat nieuwe momenten zullen zich gaan ontvouwen.

About the Author

Leave a Reply